NUD Col­lec­tion

NUD Col­lec­tion on luova va­lais­tus­kon­sep­ti, joka tekee sinusta suun­nit­te­li­jan, joka hyödyntää valon vai­ku­tus­ta va­lai­se­maan si­sä­ti­lo­ja­si. NUD-konsepti on saanut ins­pi­raa­tion­sa skan­di­naa­vi­ses­ta suun­nit­te­lu­pe­rin­tees­tä, jossa muoto ja toiminta su­lau­tu­vat muo­dos­taen hillittyä, jopa mi­ni­ma­lis­tis­ta ele­gans­sia.

Tuloksena on inspiroiva neliosainen modulaarinen järjestelmä, joka tarjoaa tuhansia vaihtoehtoja henkilökohtaisten valonlähteiden luomiseen, sekä erittäin käytännöllisiä että visuaalisesti upeita. Yksinkertaisesti yhdistämällä lampun kannan, kaapelit ja valaisimet varjostimiin, kattovalaisimiin ja valikoimaan seinä- tai pöytätasoja, voit helposti mukauttaa va­lais­tusym­pä­ris­tö­si joka kerta, kun si­sus­tus­suun­nit­te­lua päivitetään.


NUD pysyy tiiviissä yhteydessä markkinoihin havaitakseen trendit varhaisessa vaiheessa ja kuunnellakseen kuluttajien tarpeita. Keskitymme valaistuneeseen sukupolveen, joka rakastaa si­sus­tus­suun­nit­te­lua ja pyrkii käyttämään uudelleen ja kierrättämään jatkuvasti uusia esineitä. 


NUD auttaa sinua luomaan kestäviä koteja, joissa tilan valaistusta voidaan muokata koko elämäsi ajan. Filosofiamme mukaan paljas valo on voima kaiken elämän takana, ja se auttaa luomaan ilmapiiriä, joka vapauttaa aistit.

Yh­teys­tie­dot

Ganos Tmi

Hannu Saarinen

+358 400 648 639

info@ganos.fi

© Ganos Tmi. Kaikki oikeudet pidätetään.